24.8.12

Comuniștii nu dorm, își așteaptă timpul

Cel mai mare șmecher din Fălești, rămășițele comunismului vor-onian, Ion Ionesie, continuă să semene haos în jurul său, pe banii statului, adică pe banii din buzunarele noastre. După materialul apărut pe saitul nostru ”Ministerul sănătății protejează mafia din Fălești”, preluat de pe blogul http://istyfmaster.blogspot.com, Ionesie i-a chemat la raport pe toți angajații Centrului Medicilor de familie din Fălești, făcându-le un adevărat interogatoriu vizavi de informația care a ieșit din pereții spitalului. Ionesie i-a amenințat pe toți că cei care au scos informația înafară vor fi pedepsiți până și cu răfuiala fizică. 

Pentru a elucida cazul ne-am deplasat la Fălești, unde am contactat mai multe persoane care au tangență cu Ion Ionesie, directorul Centrului Medicilor de familie din Fălești . Interviurile pe care le-am obținut confirmă conținutul materialului apărut acum 3 săptămâni și chiar mai mult.  

”Ne-a amenințat cu concedierea și că ne va crea o sumedenie de probleme dacă ne vom plânge pe el. A spus că va avea grijă ca cei care se plâng pe fărădelegile lui să nu mai fie angajați la nici o insituție medicală. De aceea toată lumea se teme să vorbească, ca să nu-și piardă locul de muncă”, a declarat pentru siteul nostru un angajat al Centrului.

În curînd vom publica pe sait un MATERIAL VIDEO halucinant în care apar dezvăluiri șocante despre Ion Ionesie. Veți vedea cum arată medicina moldovenească din interior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu