4.8.12

DACĂ VREI SĂ FII FERICIT - TREBUIE SĂ FII SĂNĂTOS!

De sănătate depind nouă zecimi din fericirea noastră”. A. Shopenhauer
                 Nu există om care să nu dorească să fie sănătos, însă puţini sunt acei care depun eforturi pentru a păstra sănătatea, fie din lipsă de cunoştinţe în cauză, fie din neglijenţă, fie din alte motive doar de ei cunoscute.
                 Pentru majoritatea din moldoveni este caracteristic de a fi neglijenţi faţă de sănătatea proprie. Nu suntem interesaţi ce se întîmplă cu organismul nostru pînă în momentul cînd simţim durere, iar starea de sănătate este ireversibilă.
                 De aceea ne-am dorit ca generaţia tînără pe care o educăm să aibă cunoştinţe temeinice în ceea ce înseamnă a fi sănătos, să-şi formeze anumite deprinderi în ceea ce priveşte ducerea unui mod sănătos de viaţă, să cunoască elementarul referitor la cele mai întîlnite maladii şi la metode simple, dar eficiente în prevenirea acestora. Nu în zadar se spune – e mult mai uşor să previi o boală, decît să o tratezi.
                 Blogul nostru îşi propune de a promova modul sănătos de viaţă, dar ne dorim să fie şi o formă de comunicare dintre persoanele "Profesioniste" în predarea disciplinei de EDUCAŢIE PENTRU SĂNĂTATE, de a găzdui materiale utile în predarea acestei materii, surse suplimentare de informare în pregătirea eficientă a orelor etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu